AdSessor
Gå til innhold

Hovedmeny:

Submenyer
Om AdSessor
Høytlesing av teksten på denne siden.
AdSessor er et Latinsk ord og betyr "One who sits by to give advice", og ble etablert januar 2006 av Bjørn Are Andreassen.

AdSessor tilbyr bedriftsintern opplæring i Microsoft Office og Windows. Opplæringen "skreddersys" slik at fokus er på det som er din bedrift/ansattes opplæringsbehov og samtidig kutter vi ut det som kanskje ikke er så viktig. Dermed sparer dere både tid og penger. AdSessor tilbyr også en egen portal hvor det gis video-veiledning til bruk av Microsoft Office. Besøk https://elearning.adsessor.no for mer informasjon.

AdSessor produserer også digitale magasiner (eMagasin). I et digitalt magasin kan du presentere tekst, bilder og video på tvers av flere plattformer som Windows, MAC, iOS (iPad og iPhone) og Android! I stedet for å legge ut pdf-filer på internett kan din bedrift nå presentere trykksaker som; magasiner, kataloger, kampanjer, årsrapporter, osv. på en brukervennlig og elegant måte. Her kan du se noen av de siste publikasjoner utgitt i AdSessor MediaBok.

En ny mulighet , som ble tilgjengelig i Microsoft Office 2007, er Document Themes. Dette gir din bedrift mulighet til å tilpasse dokumenter slik at de er tilpasset din bedrifts profilhåndbok. En profilhåndbok har gjerne beskrevet hvordan farger, fonter, logoer, osv. skal presenteres og dette kan nå trekkes inn i Microsoft Office dokumenter. AdSessor hjelper deg med implementering av dette.

AdSessor tilbyr også konsulenttjenester som utvikling av websider med responsivt webdesign, produksjon av dokumentamaler og interaktive veiledninger.

Med hilsen
Bjørn Are AndreassenBesøk: Stakkevollvegen 41, 9010 Tromsø
Copyright © AdSessor
Tilbake til innholdet | Tilbake til hovedmenyen