Computeren er ikke lenger bare er redskap du bruker en gang i mellom, til forskjellige simple oppgaver. Computeren har blitt en viktig del av mange menneskers hverdag, og den blir flittig brukt både på arbeidet, men også hjemme i privat sammenheng. Computeren gjør det mulig for deg å kommunisere med andre, lagre bilder, redigere filmer og utrolig mye mer. Computeren har blitt en uunnværlig plattform for mange i dagligdagen, og uten computeren vil mange stå uten arbeide. Computeren gjorde sin fremtreden i Norge på 90-tallet, og i løpet av start 2000 hadde computeren integrert seg godt inn i de fleste hjem rundt om i hele det norske land. Computeren har også sneket seg inn i vårt skolesystem, og barn og unge er stort sett avhengige av å kunne administrere en computer til en viss grad for å være attraktiv på dagens arbeidsmarked. Når computeren spiller en så stor rolle i vår hverdag, er det også utrolig viktig med et godt virus beskyttelsesprogram, som sikrer din computer mot at uvedkomne kan få tilgang til den data du har gjemt på din computer, enten det er bilder, dokumenter eller trafikk fra din server. 

Heldigvis finnes det på dagens marked et stort og bredt utvalg av forskjellige anti virusprogrammer som sørger for at du kan bruke din computer trygt, og sørger for at uvedkomne ikke får tilgang til den data du har gjemt og bruker. Fordelene ved å bruke et antivirusprogram er store, og dersom du ikke er den eneste brukeren av din computer, vil det kanskje gi enda mer mening å sikre seg mot uvedkomne, fordi du ikke selv har kontroll på hva de andre brukere av computeren bruker computeren til. 

Hva får du ut av å beskytte din computer

AVG tilbyr sine kunder en trygghet når de bruker deres computer, enten det er privat eller om det er i arbeidssammenheng. Det er et gratis antivirusprogram til Mac, som sørger for at du kan bruke din Mac uten bekymringer. Et eksempel som ofte blir tatt opp til debatt er problematikken omkring hacking av ditt webkamera, med AVG kan du stole på at ingen kan få tilgang til ditt kamera, og dermed også muligheten til å følge med i hva som skjer i ditt hjem eller på arbeidsplasen. AVG TuneUp er en programpakke som gjør din computer til å kjøre lenger, jevnere og raskere. Det gjør den ved at avinstallasjonsprogrammet sørger for å fjerne unødvendig programvare og forskjellige annonseprogrammer som fyller og opptar plass på din computer. Ved at disse programvare blir fjernet fra computeren, får du også mer plass på computerens minne, til de ting du ønsker å ivareta. 

Det finnes også utallige antispionprogrammer til din computer, som skanner din computer og fungerer som små soldater, ansatt til å beskytte din computer til en hver tid. Programmene kan også brukes til å reparere filer på din computer, Anti Explorator er et av disse programmer, som er brukervennlige og gjør det enklere for deg, å sørge for at din computer er trygg.