En C-Pen er et stort teknologisk gjennombrudd. Den passer godt for personer som ønsker å lære et nytt språk, har lærevansker eller dysleksi. Vi ønsker her å gi deg den viktigste informasjonen du trenger å vite når det kommer til C-penner.

Hva er en C-Pen?

En C-pen er en enhet hvor du blant annet kan skanne tekst og den vil lese det opp for deg. Avhengig av hvilken modell du kjøper har du mange språk å velge mellom på enheten. Dette er greit for personer som vil lære å lese, eller for personer som er nybegynner i et språk.

C-pennen er bærbar som gjør den enkel å ha med seg. Den er også liten nok til å ha med seg i lomma. C-pennen leser teksten høyt i en digital stemme i vanlige språk som Engelsk, Fransk og Spansk. Du kan også få andre språk avhengig av hvilken C-pen du kjøper. Enheten kan også skanne hele linjer med tekst, som kan lastes opp til PC eller Mac. Dette passer godt for studenter, lærere eller profesjonelle som ønsker å ta vare på viktig informasjon.

Hvordan funker den?

C-Pennen har optisk tegngjenkjenning som gjør at du kan lagre sitater og annen tekst øyeblikkelig. Dette kommer godt med hvis du er en student som ønsker å skanne noe viktig informasjon på en enkel måte.

Hvis det er et ord du er usikker på, så inneholder C-pennen også en digital ordbok av høy kvalitet. Skann ordet eller ordene, og C-pennen vil søke det opp i ordboken. En C-Pen husker også ord som du har søkt opp tidligere og vil holde historien tilgjengelig for deg.

C-pennen inneholder også en mikrofon. Dette gir deg muligheten til å koble til hodetelefoner og høyttaler, slik at du kan ta opp lyd. Disse filene vil bli lagret på enheten, og kan lastes opp på datamaskinen til senere bruk.