En god vaskemaskin er noe alle trenger. Vi har derfor laget en enkel guide som vil ta for seg noen av de viktigste tingene du trenger å vite før du kjøper en ny vaskemaskin.

Før du går og kjøper deg en ny vaskemaskin

Du kan forvente at en vaskemaskin vil vare alt ifra åtte til 14 år, avhengig av hvor mye du bruker den. Vaskemaskiner har mange forskjellige funksjoner, så før du går ut og kjøper en ny vaskemaskin bør du bruke litt tid til å planlegge kjøpet.

Når du skal kjøpe ny vaskemaskin er det viktig å tenke på dens kapasitet. Hvor mange er dere i huset? Har du en familie som vokser? Hvis du vasker store lakener og har en stor familie bør du tenke på vaskemaskinens kapasitet. Selv om noen vaskemaskiner er større, kan de være svært effektive når det kommer til strømbruk. Når du handler etter en ny vaskemaskin bør du derfor se etter en vaskemaskin som har en vaskekapasitet som passer dine behov.

Hvis du ikke har installert en vaskemaskin i hjemmet ditt allerede bør du få hjelp av en rørlegger før du kjøper vaskemaskinen. Tenk på plasseringen av vaskemaskinen eller tørketrommelen. Velg deretter det stedet som er mest praktisk.

Hvor kan jeg finne gode vaskemaskiner?

For et bredt utvalg av gode vaskemaskiner kan du besøke skousen.no. Skousen har et variert utvalg av vaskemaskiner i alle prisklasser. Skousen er en leverandør av hvitevarer fra Danmark, og er en av de eneste i bransjen som har så lang erfaring. De åpnet i mars 2015 en av de første butikkene i Norge og nettbutikken skousen.no. Skousen har solgt hvitevarer i mer enn 60 år og har egne eksperter som kan hjelpe deg med å finne en vaskemaskin som passer til dine behov. Besøk skousen.no for et variert utvalg av vaskemaskiner i alle prisklasser.