Desember er åpenbart høysesong for gaveartikler, både selve gavene og tilbehør som innpakningspapir, bånd, etiketter og mye mer. Selv om det vanligvis ikke er like stort behov for denne typen produkter i for eksempel januar og februar, vil det selvfølgelig være behov for både papir, etiketter, bånd og mye mer også i løpet av året som kommer. Derfor kan det være lurt å fylle opp lageret skikkelig i forbindelse med jul.

Julepapir som fungerer året om?

Julegavepapir trenger ikke være dekorert med julenisser, julegraner og de andre typiske julesymbolene. Det er hyggelig å ha slike innslag under treet, men husk på at en variasjon med andre gavepapir gir mer fleksibilitet også etter jul. Når du handler gaveartikler kan det derfor være fint å se etter alternativer som gull, sølv, grått og andre nøytrale farger.

Dessuten er det mulig å komplettere ensfarget gavepapir med fargerike bånd og andre elementer, noe som gjør det mulig å bruke det samme papiret til både jul, bursdager, konfirmasjoner og andre høytider.

Kjøp julesekker og annet lurt tilbehør til neste sesong

Etter jul kan det være mulig å gjøre ekstra gode kjøp på for eksempel jutesekker, pynt og andre tilbehør som definitivt ikke kan selges før neste jul. Da kan det være spennende å se på utstyr til neste jul:

  • En skikkelig julesekk i jute er både dekorativ og praktisk. Du får det ryddig ved siden av juletreet, samtidig som den vakre sekken er bærekraftig og kan brukes mange ganger.
  • Den klassiske julestrømpen er også noe du kan vurdere å kjøpe inn til kommende jul. Den kan brukes både til små gaver og godteri, kanskje en fylt julestrømpe kan være en flott gave til de som har alt?

Det finnes altså mange gode grunner til å fylle opplagrene med gaveartikler allerede nå. Du sparer både tid og penger, og du får et skikkelig forsprang på neste julesesong.