Vi har lenge forsøkt å hjelpe folk med ideer til hva de kan gjøre på fritiden. Enten det er å trene eller begynne med en hobby, slik som veteranbiler. Men av og til vil man helst bare bryne hjernen på noe uten at det tar så mye tid. Med en Rubiks Kube kan man fortsette å gruble på hvordan man skal løse mysteriet i lang tid. Samtidig så kan man bare legge den fra seg når frustrasjonen begynner å ta overhånd.

Det kan være smart å finne nye ting å holde på med, fordi det å surfe på mobilen kan bli en uvane du helst ikke vil holde på med. Ting som gjør at du må tenke, for eksempel Rubiks Kube, er både sunt og givende. Kanskje du kan utvikle dine egenskaper til å bli noe nyttig, som å få deg en drømmejobb eller gjøre nye bekjentskaper.

Rubiks Kube

Som vi nevnte, er Rubiks Kube et nyttig tidsfordriv. Den er liten og kan bli med på jobb, ferier og hva det måtte være. Den er slettes ikke dyr, sjekk mastercubestore.no for de aller beste priser. Man kan finne gode tips for hvordan man løser en slik kube på internett, om man ikke har tenkt å løse den helt på egen hånd. Husk, det er ikke lov å jukse!

Puslespill

Puslespill er en fin ting å gjøre med familien. Da kan man koble seg av internett og bryne de små grå. Spesielt de store puslespillene er utfordrende og givende. Selv barna kan være med å pusle de store spillene. På jakt etter de fire hjørnebrikkene, kantene som utgjør rammen og spesifikke brikker som mangler. Puslespillet blir et flott bilde som kan henges opp på veggen til slutt. Det fins også tre-puslespill som kalles IQ-utfordringer. Puslespill er litt slik som Rubiks Kube, det ser nesten umulig ut.

Terninger

Terninger er en flott måte å koble av på. Om man sitter og retter mange skoleoppgaver eller lager utkast til kontrakter, så trenger man å fokusere på noe annet innimellom. Det kan være en form for yatzy, Craps eller 21. Man kan også sjekke hvordan fordelingen av terningene lander. Å kaste terning er en gammel tradisjon, men også noe som er beroligende. Terninger er ikke slik som Rubiks Kube, så bare er en stor terning.

Sjongleringsballer

Sjonglering er litt som Rubiks Kube. Man må skjønne greia og mestre det som er umulig ut. Med sjonglering får man både bedre konsentrasjon og koordinasjon. Målet er å sjonglere tre eller flere baller i lufta samtidig. Det er lurt å begynne med to baller og to hender. Etter hvert kan man sjonglere de to ballene med en hånd. Så legger man til en sjongleringsball til.

Konklusjon

Mobilen kan være fin til mange ting, men av og til bør man koble seg av internett og gjøre noe annet. Det fins mange ting å gjøre på fritiden, slik som å leke med Rubiks Kube. Den har så mange muligheter at man aldri vil gå lei. Dessuten vil man kunne koble av når man har mange ting å tenke på. Slike avbrekk er fine både på fritiden og i jobb. Skaff en Rubiks Kube og se effekten.