De færreste av oss vil nok innrømme at vi liker vinteren, men det finnes fortsatt goder ved den. Den skal jo komme hvert år uansett, så hvorfor ikke bare gjøre det beste ut av den? En av de beste måtene å gjøre nettopp dette på er å investere i flott interiør. Her er faktisk dog nordmenn allerede nummer 1 i verden per person, da vi tross alt sitter inne mye.

Allikevel kan en aldri bruke for mye på interiør egentlig. Dersom du er interessert i å kose deg foran peisen med en varm kopp kakao og en god atmosfære i rommet, så må du tross alt bygge nettopp denne atmosfæren. Det krever sin tid å komme til dette punktet, men med noen gode tips så kan du faktisk komme deg dit før vinteren treffer inn!

De viktigste tingene å kjøpe inn

Stua vil nok være det viktigste rommet å innrede for vinteren, da det er her vi bruker mest tid, bortsett fra soverommet da så klart. Men i stua kan det ikke alltid være så enkelt å innrede for vinteren, for det er mange ting vi glemmer. For eksempel drar mange ned gardiner og persienner når vinteren kommer, da de tenker at sola ikke vil plage dem. Men den gang ei.

Julegardiner er heller ikke noe godt alternativ, da en tross alt ikke kan ha disse oppe hele vinteren. Da er det viktig å investere i solskjerming fra en leverandør slik som KvintBlendex solskjerming som faktisk kan gi din stue en god atmosfære. Det er det ikke mange leverandører innenfor dette markedet som kan gjøre, men denne aktøren har altså ganske god erfaring med det.

Pledd, ull, og kakao foran peisen

Se for deg at du sitter foran peisen i et rom med en virkelig god atmosfære. Da er det få ting som er bedre enn å tulle seg inn i et teppe og ha en kopp med varm kakao med seg. Kanskje kommer din kjære med på sofaen, eller muligens katt eller hund. Der du sitter og koser deg med en god film eller TV serie, så er du nok glad for at du ikke er utenfor.

Vintrene i Norge er lange, og det er ikke overraskende at vi bruker mest på interiør per person i hele verden. Allikevel er det mange som kunne nyte av en enda bedre inne atmosfære, og det er faktisk ikke så langt unna!