Denne artikkelen er en betalt annonse.

Det å bruke smokk er noe mange barn gjør og nye foreldre lurer ofte på hva som er de beste smokkene og ikke minst hva fordelene ved å bruke smokk er. I denne artikkelen skal vi se litt nærmere på noen av de beste smokkene på markedet, og gi deg en oversikt over de 5 største fordelene ved å bruke smokk.

Smokker er det mange av, og det er ikke rart at foreldre blir forvirret. Skal man velge NUK smokk med navn eller Philips Avent smokker med navn, eller kanskje de er like gode? La oss ta en titt på disse to – som er blant de aller beste på markedet.

Populære smokker

NUK smokk med navn er en populær smokk på markedet og produseres av en av Tysklands ledende produsenter, MAPA. De er kjent for å ta barnets behov og utviklingstrinn inn i produktene deres og har en rekke eksperter med som en del av produktutviklingen sin. NUK smokk med navn er derfor et godt valg.

Philips Avent smokker med navn er en annen veldig populær smokk, av gode grunner. Merket lager slitesterke smokker inspirert av naturen og er utformet med tanke på å være best mulig for barnets anatomi. Merket ble opprettet i England i 1984 og ble i 2006 lagt sammen med Philips før det utviklet seg til å bli en av verdens førende produsenter.

Fordeler ved å bruke smokk

Det er mange smokker på markedet og  NUK smokk med navn og Philips Avent smokker med navn er smokker mange velger. Men hva er egentlig fordelene ved å bruke smokk, kontra det å ikke bruke smokk? 

  1. Det kan gjøre det enklere for barnet ditt å sovne fordi den virker beroligende.
  2. Det kan roe barnet ditt hvis det er urolig eller sint, noe som kan gi deg en enklere løsning hvis du er på butikken eller andre steder der det å roe barnet på andre måter ikke er tilgjengelige.
  3. Det kan ha en avledende effekt ved for eksempel vaksiner.
  4. Det kan bedre flaskemating hos barn som er født for tidlig.
  5. Det kan sammen med andre metoder gi barnet en følelse av trygghet.

Både NUK smokk med navn og Philips Avent smokker med navn er gode alternativer, så hvis grunnene over appellerer til deg, kan disse være gode smokker. Bare velg det du føler vil være det beste for ditt barn – det er det aller viktigste.