Denne artikkelen inneholder annonsert innhold.

Mange nordmenn har en eller flere piercinger, noe som også fører til at det finnes et relativt stort marked for piercingsmykker. Det finnes uendelig mange ulike smykker å velge mellom, og hvis du handler på nett får du tilgang til både de beste prisene og det aller bredeste utvalget.

Piercingsmykker tilpasset stil og bruk

Til å begynne med er det åpenbart viktig å velge et piercingsmykke som er tilpasset det området per kroppen der du har en piercing. Det finnes ingen helt absolutte grenser og regler, men det sier seg selv at for eksempel en navlepiercing er helt annerledes enn for eksempel en piercing i tunga – der kontakt med tennene er et avgjørende punkt.

Innenfor rammene for hvilke smykker som er praktiske til en gitt piercing, er det likevel mulig å velge blant mange ulike typer smykker. Vær åpen for ulike design, materialer, tekstur og farge – slik at du får et piercingsmykke som er helt skreddersydd til dine ønsker og behov.

Gode priser med direkte salg til forbrukere

Et piercingsmykke av god kvalitet trenger ikke å være dyrt. Hvis du velger smart, kan du kombinere god pris, flott design og høy kvalitet:

  • Velg en forhandler som har fokus på det norske markedet. Da kan du være trygg på at materialvalg og andre faktorer er tilpasset det norske og skandinaviske regelverket.
  • Forhandlere som kjøper piercingsmykker direkte fra produsenter, og så selger direkte til forbrukere, vil kunne tilby svært gode priser – da mellomleddene er kuttet ut.
  • Husk på at materialer som kirurgisk stål eller sølv er relativt rimelige, det gjelder også ulike syntetiske materialer.

Helt til slutt er det på sin plass å understreke noen ytterligere fordeler ved å velge en aktør med fokus på det norske markedet, tilpasset med woomultistore.com. Kundeservice, frakt, moms, toll og eventuell retur er viktige faktorer, men i tillegg er det en fordel at du faktisk får tilgang til kompetanse innenfor faget.