Denne guiden vil ta for seg 3 enkle måter du kan spare penger på frakt. Det er mange måter å spare penger på frakt, så vi vil derfor drøfte noen av de viktigste. Disse tipsene vil være til stor hjelp for deg hvis du sender en del pakker privat, eller gjennom bedriten din.

Pakk varen riktig

Det er svært viktig at du pakker varen din riktig. Ikke velg en for liten eller for stor eske. Hvis esken er for liten vil den ikke kunne sikre varen du sender. Hvis esken er for stor må du bruke unødvendig mye materiale for demping av støt. Velg i stedet en eske som er akkurat passe. Dette vil redusere størrelsen og vekten på pakken. Du kan også se etter billigere materialer som demper for støt som f.eks. avispapir. Alt dette vil føre til at du kan redusere kostnadene dine.

Gjenbruk av emballasje

Gjenbruk av emballasje kan også spare deg for mye penger. Hvis du sender mange pakker vil du enkelt kunne spare penger ved å bruke emballasjene på nytt. Bobleplast og nye emballasjer kan koste mye penger hvis du kjøper dem nye hele tiden. Disse tingene kan enkelt bli brukt flere ganger. Du kan til og med spør familie eller bekjente om de har noen esker, eller emballasje de ikke trenger.

Bruk et bra fraktselskap

Fraktselskapet du velger å bruke har mye å si når det kommer til pris. Det er mange fraktselskaper å velge fra, så dette kan skape litt forvirring om hvem du bør velge. Det er viktig at du velger et fraktselskap som fyller dine krav når det kommer til levering og pris. Nettsider som billigpakke.no kan hjelpe deg med å sammenligne priser, og derav finne markedets beste pris. Klikk her for å få deres beste pris på din forsendelse.