Minst en gang hvert femte år bør man unne seg en skikkelig romantisk luksusferie for to for å passe på at man beholder forholdet på et høyt nivå. En slik ferie kan man leve lenge på og minnes tilbake på med glede i lang tid etter at ferien er over. Men hvor skal man dra?

Her kommer noen destinasjoner det kan være verdt å se nærmere på.

Mauritius

Mauritius er for mange symbolet på den eksotiske drømmereisen. Utenfor Afrikas kyst dupper øya i sitt eget tempo. Landskapet er vakkert med korallrev, asurblått hav og kritthvite strender. Med luksuriøse resorter og upåklagelig service ligger alt til rette for en drømmeferie – langt vekk fra masseturismen. På Apollo kan man få en tur inklusiv fly og hotellopphold i 11 netter for rundt tjue tusen per person.

Seychellene

Seychellene blir av ofte kalt “det siste paradis”. Øygruppen fremstår som et komplett ferieparadis med vaiende kokospalmer, et fantastisk hav og strender som med rette er blitt kåret til de vakreste i verden. Klimaet legger opp til at badetøy og flip-flops er nesten alt hva du trenger. Se frem til hvilepuls og minner for livet! Fly + hotell i 11 netter koster rundt kr. 23 000,- per person.

Maldivene

Velkommen til paradiset, kan du lese på Apollo sine nettsider De kritthvite strendene og det turkisblå havet innbyr til en rolig og fredelig ferie i vakre omgivelser. Maldivene byr også på fargesprakende opplevelser under havflaten for dem som liker å dykke. Rundt 20 000,- per person for 11 dager inklusiv fly per person.

Her har du tre eksotiske forslag til ferie. Som du ser så er det fint mulig å få en romantisk drømmetur av de sjeldne for ikke alt for stor kostnad.

Skulle du ha behov for en midlertidig finansiering så finner du mange tilbydere på primebanks.org/forbrukslan/.

Husk bare på at lånebetingelsene på et forbrukslån fort kan beløpe seg til Nom. rente 12,76 %, eff. rente 14,14 %, 170 000 kr o/10 år, kostnad 137 463 kr, totalt 307 463 kr.