Har du lyst til å gjøre en forskjell i barns liv, og samtidig oppleve annen kultur? Da bør du gjøre frivillig arbeid i Sør-Afrika, hvor det er mulighet for å hjelpe organisasjonen, ’Township Children Volunteer’.

Hvorfor jobbe som frivillig i Sør-Afrika?

Det er alltid en god idé å gjøre frivillig arbeid. Hvis man ønsker å gjøre det mer interessant kan man velge å jobbe i utlandet for en kortere periode. Sør-Afrika er blant annet kjent på grunn av Nelson Mandela. Hvis du velger å jobbe som frivillig i Sør-Afrika, vil du først oppleve Cape Town, og hvordan livet fungerer her. Videre blir du kjørt ut til prosjektet, hvor du enten kan arbeide med undervisning i skoler eller barnepass i barnehager.

Du vil bo i et hus sammen med de andre frivillige som kommer fra alle steder i hele verden. Dette er med til å gjøre opplevelsen bedre, da dere sammen er med til å gjøre en forskjell. Hver kveld vil være til fri benyttelse, og det vil dermed være gode muligheter for å lære de andre frivillige å kjenne, og kanskje knytte noen bånd og vennskap på kryss og tvers av nasjonaliteter. Hvis dere vil oppleve mer av Sør-Afrika, har dere mulighet til å bruke helgene, hvor dere har fri, og oppleve forskjellige steder og aktiviteter i Sør-Afrika.

Bestill reisen gjennom et reisebyrå

Det kan være vanskelig å koordinere transport og opphold på egen hånd. Det vil derfor være hensiktsmessig å bestille et opphold gjennom et reisebyrå. Hvis du ønsker å gjøre frivillig arbeid i Afrika bør du besøke hjemmesiden til AdventureNO. Her blir reisen sammensatt, og du skal derfor ikke gjøre annet enn å bli klar til å reise.